Egy tech cég kulisszatitkai

EPAM Academy

2014. szeptember 25. - EPAM

Az EPAM budapesti irodája olyan tehetséges embereket keres, akikben van szenvedély, büszkék a munkájukra és maximalisták abban, amit csinálnak. Hisszük, hogy a munkatársaink különbözőségei mozdítják előre cégünket, hozzájárulnak sikereinkhez és ennek is köszönhetjük az eddig elért eredményeinket.

Itt az alkalom, hogy csatlakozz az EPAM Academy-hez mely egy olyan oktatási program, melynek keretében magas szintű Java fejlesztőket képzünk, úgy hogy már a képzés ideje alatt versenyképes fizetést biztosítunk számukra.

Ez a képzés nem pályakezdőknek szól, olyan tapasztalt programozókat keresünk, akik a szakmai fejlődésük érdekében nyitottak a tanulásra és vállalják a kihívást, hogy megfelelnek az EPAM által támasztott magas követelményeknek.

Mit nyújt Neked az EPAM Akadémia?

  • Több millió forint értékű szakmai képzést
  • Versenyképes juttatási csomagot – a program résztvevői számára az első naptól fogva ugyanolyan szintű kompenzációt biztosítunk, mint amelyet a képzés elvégzése utáni tudás birtokában kapnának
  • Olyan tudást és tapasztalatot, amellyel rövid időn belül nagymértékben növelheted a szakmai értékedet
  • Egy három hónapos intenzív tréninget követően lehetőséget arra, hogy éles környezetben ismerkedj meg a nagyvállalati rendszerek tervezésének és fejlesztésének titkaival
  • Lehetőséget, hogy tehetségedtől függő sebességgel végighaladj az EPAM karrier útján, hogy pár éven belül akár több mint száz fős fejlesztői projekt technikai irányítása várjon rád Magyarországon, Angliában, Svájcban vagy akár az Egyesült Államokban

 

Nézd, meg mit mondanak azok, akik már végeztek a programban és jelenleg is munkatársaink.

 

 

Többet akarsz tudni az akadémiáról? Olvasd el az egyik résztvevőnk, Miklós Zoltán beszámolóit, melyeket az Academy címkére kattintva érhetsz el.

Felkeltettük az érdeklődésedet? Jelentkezz most!  Csak annyit kell tenned, hogy elküldöd az önéletrajzod (magyar és angol nyelven) a virag_rabai@epam.com e-mail címre, a tárgy mezőben tüntesd fel, hogy EPAM Academy.

A bejegyzés trackback címe:

https://epam.blog.hu/api/trackback/id/tr666709407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása