Egy tech cég kulisszatitkai

EPAM Galéria - EPAMosok, a kamera mögött #4

2020. július 01. - EPAM

Eheti összeállításunkban a júniusi EPAM Galériásaink képeit gyűjtöttük össze nektek egy posztba, így most Lajter Ágnes, Szűcs Attila, Lámfalusi Csaba, Bánky Bea, Boros Barbara  képeit lapozgathatjátok. 

Köszönjük a fotós kollégáinknak ezt a sok-sok jó képet. További képekért szerdánként figyeljétek az EPAM Hungary, EPAM Szeged és EPAM Debrecen oldalainkat (#EPAMGaléria) !

 

Ágnes Lajter

"Sziasztok, Ági vagyok lassan 3 éve az EPAM-nál dolgozom, jelenleg Communication Specialist-ként. Imádom a szép képeket, a festményeket, de mivel a pálcikaembernél tovább nem nagyon jutottam eddig rajzolással, így marad a fotózás. Szeretem az épületek, hidak, szobrok és a természet kompozícióját és remek érzés, ha ezt egy képen sikerül megörökíteni. Ezen felül plusz öröm, mikor egy egy fotós ismerősöm megdicséri az igen kezdetleges művészetemet. Jelenleg az Iphone-ommal fotózok, míg a fényképezőgépem újra visszatér a szervizből. Drukkoljatok, hogy túlélje "

 

Szűcs Attila 

"Sziasztok! Ősidők óta az EPAM-nál dolgozom, mostanában a Solution Architect és a Big Data cimkéket szokták hozzám csatolni.
A fotózásban elsősorban a letisztult formákat keresem, ezért közel áll hozzám a fekete-fehér és a minimál. Szeretem, ha egy kép gondolatokat és asszociációkat indít el bennem, ilyenkor megpróbálok a kép címében ezekre is utalni. Szoftverfejlesztőként tudom, hogy a hardver csak egy eszköz, bármilyen fényképezőgéppel lehet jó képet készíteni. Ugyanakkor az eszközök, amiket használunk, befolyásolják a gondolkodásunkat, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy mi van a kezünkben. Én egy tükörreflexes fényképezőgép keresőjében látom meg leginkább azt, amit szeretnék.
Ha tetszettek a képeim, itt még találsz belőlük néhányat: https://flickr.com/photos/medvekoma/ "

 

Lámfalusi Csaba

“Üdv, Lámfalusi Csaba vagyok, jelenleg Senior Software Engineer pozícióban dolgozom az EPAM-nál. Őszintén szólva személy szerint még csak hobbi fotósnak sem tartom magam. Van egy aránylag alap Nikon gépem és ész nélkül lövöm a képeket amerre éppen járok a világban. Egy-egy nyaralás alatt 2-3 ezer kép simán összejön, ebből már csak véletlenül is sikerül 1-2 egész okés… ezekből láthattok itt a poszt alatt néhányat, itt meg még további párat: https://unsplash.com/@lamfalusy "

 

 

Bánky Bea

"Hi, I am a people experience specialist at EPAM. Photography has long been one of my favorite tools of self-expression. My father bought a Nikon FM2 camera and when I was a child, I always borrowed it from him – eventually he gave it to me as a present. It was heavy: copper-aluminium-silicon housing with metal parts. I made my first photos to 35-mm film. Later I switched to digital technology and used my camera to learn about culture and places I travel to. Whether it is urban or nature photography, I am looking for the exact moment and the captivating beauty of people, nature and structures. If you would like to see more, visit: https://www.flickr.com/photos/bankybea/albums "

 

Boros Barbara

"Hi, I've been part of the EPAM family for a few years, currently working as a Project Manager.

First I got obsessed with photography in high school where I mostly took portrait photos of my schoolmates and after begging a long time to my parents, I got my first DSLR camera. It took my hobby to a new level.  By now the technology reached the level where even my phone takes much better photos than my old cam, but I still keep it next to my new "toys".

At EPAM, I have a great team and we're travelling together a lot, which provided a new theme of my photography. Nowadays I am rather looking for new perspectives, playing with sizes, shapes, geometry and lights. I still consider myself a hobbyist and just started to experiment with video edits as well.
If you interested, I made some pictures public on my flickr account: https://www.flickr.com/gp/129447284@N07/M0V8K0 "

A bejegyzés trackback címe:

https://epam.blog.hu/api/trackback/id/tr8315977072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása