Egy tech cég kulisszatitkai

EPAM Galéria - EPAMosok, a kamera mögött #3

2020. május 27. - EPAM

Május utolsó szerdáján már a tizenegyeddik EPAM-os kolléga fotóit osztottuk meg veletek a Facebook oldalunkon az  EPAM Galériában és már közel harmadik hónapja, hogy a blogon is összegyűjtjük nektek a havi termést. Mikor belevágtunk ebbe az új rovatba, tudtuk, hogy sokoldalúak vagytok és többen is fotóztok, de nem gondoltuk, hogy ennyi szuper képet, alkotót találunk és azt sem, hogy ennyire fogjátok szeretni a képeket. Köszönjük a fotós kollégáinknak és nektek, hogy ezt a rovatot ennyire szeretitek! Folytatjuk, de addig is, jöjjenek a májusi fotósok, Likavcsán Ferenc, Vafaeifard Milad és Kiss Márton képei.

Likavcsán Ferenc

"Likavcsán Ferenc vagyok, Senior Solution Architectként tevékenykedem az EPAM-nál. Első fotóimat még egy Smena 8 fényképezőgéppel készítettem 1987-ben, amelyet a nagymamámtól kaptam. Az akkori filmes fotózást már egy ideje felváltotta a digitális világ, de azért a mai napig szívesen nézegetek analóg képeket - nagyon más élményt nyújtanak és talán némi nosztalgiát is jelentenek számomra. Kimondottan szeretek embereket fotózni akár műteremben, akár kint a valós életben, de persze más témákat is szívesen felkapok, ha épp érdekesnek találom a kompozíciót."

 

Vafaeifard Milad

“I am a software Engineer and I have been working at EPAM for 4+ years. I used to take picture of model, party, restaurants, sports and of course landscape, it was really wonderful experience.”

 

Kiss Márton

"Üdv mindenkinek, Kiss Márton vagyok. Nagyjából négy éve dolgozom az EPAM-nál Java fejlesztőként.
A fotózás 15 éve kezdett el érdekelni, de komolyabban csak 5-6 éve foglalkozom vele. Leginkább tájképeket
és épületeket fotózok, ezen belül a hosszú záridős fekete-fehér képek a kedvenceim. Ezutóbbi azt a célt
szolgálja, hogy a fotóim minél kevésbé emlékeztessenek a valóságra.

Ha tetszett, amit láttál, itt megtalálod a többi munkámat is."

A bejegyzés trackback címe:

https://epam.blog.hu/api/trackback/id/tr1715719668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása