Egy tech cég kulisszatitkai

EPAM Galéria - EPAMosok, a kamera mögött #2

2020. május 06. - EPAM

Ha szerda, akkor EPAM Galéria a Facebookon, minden harmadik héten pedig egyben is megmutatjuk amatőr fotós kollégáink alkotásait. Újdonság, hogy már videókat is hoztunk! Eheti összeállításunkban Palánkai Dávid, Kazó-Horváth Dóra és Fekete János munkáit láthatjátok.

Palánkai Dávid

"Palánkai Dávid vagyok, 2.5 éve erősítem az EPAM szegedi csapatatát mint Senior Software Engineer.
Kedvenc témám a városkép fotózás, lenyűgöznek a különböző városok épületei, az egyes stílusok és ahogy ezek országonként, városonként és akár utcánként változnak.
Az EPAM-nál van lehetőség eljutni más országokba, megismerkedni más kultúrákkal és ez által még élvezhetőbbé tenni a munkát.
Így adódott a lehetőség, hogy London utcáin járhassak ahol megörökítettem egy kis, de annál inkább érdekesebb szegletét a városnak.
Ezt és az ott látott épületeket szeretném nektek megmutatni és ezzel meghozni a kedvet egy esetleges jövőbeni látogatáshoz."

Kazó-Horváth Dóra

"2010 óta dolgozom az EPAM-nál, jelenleg Senior Software Engineer pozícióban. Az első EPAM-os éveket a szegedi irodában töltöttem. Mindig is érdekelt a képalkotás és a dizájn, rövid ideig webdesignerként kerestem a kenyerem. A fotózás az első digitális kompakt fényképezőgépemmel vált az életem részévé. Jelenleg egy lassan nyugdíjas korú tükörreflexes kamerával dolgozom, témák tekintetében a természetfotózás, az absztrakt és a képmanipuláció áll hozzám közel, de szívesen bóklászom és fényképezek temetőkben és más elvarázsolt helyeken."

 

Fekete János

"Fekete János Guszti vagyok. Lassan 10 éve EPAMos, jelenleg a svájci EPAM Senior Resource Managerként dolgozom. A kedvenc hobby-m a búvárkodás ezen belül is barlangi merülesek, valamint Manták videózása.
Ha tetszett a videó akkor az ExtaSea YouTube csatornámon tudjátok még böngészni őket."

A bejegyzés trackback címe:

https://epam.blog.hu/api/trackback/id/tr2915648500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása