Egy tech cég kulisszatitkai

Új sorozatunk: EPAM Galéria - EPAMosok, a kamera mögött

2020. április 15. - KárpátiJdt

Az elmúlt hetekben új sorozatot indítottunk, melyben amatőr fotós kollégáink képeit mutatjuk be hétről-hétre, szerdánként a Facebookon. Összefoglalónkban most Manghes Bhagat, Karajkó Gábor és Medgyesi Kornél,  képeit lapozgathatjátok, további képekért szerdánként figyeljétek az EPAM Hungary, EPAM Szeged és EPAM Debrecen oldalainkat!

Manghes Bhagat

I'm Mangesh Bhagat, an IT business analyst at EPAM Hungary by profession and artist by heart. Taking landscape photos is my way to disconnect myself from the busy corporate world.
I was always fascinated by landscapes, seascapes when I was a child. 
My passion for photography started when I moved to Edinburgh, Scotland in 2015. I fell in love with the city and started taking cityscapes and night-scapes. Also I got various opportunities to travel to Europe and take beautiful photos. Hope you like my work. 

 Kattints a képre a galéria megnyitásához!

Karajkó Gábor

Karajkó Gábor vagyok, több mint 5 és fél éve dolgozom az EPAM szegedi irodájában, jelenleg Senior Software Engineer pozícióban. Középiskolás korom óta érdekelt a képalkotás, a kép manipulálás, de révén, hogy a rajzoláshoz és festéshez nincs kézügyességem, elkezdtem nyitni a fotózás felé. Néhány évvel ezelőtt vásároltam meg az első tükörreflexes fényképezőgépmet, és az a csodálatos ebben a hobbiban, hogy még mindig tud újat mutatni, mindig lehet tanulni. Szeretem, hogy ebben a tevékenységben találkozik két olyan dolog ami megtalálható a mindennapjaimban, de mégis más: a kreativitás és a technika.Témákat tekintve, nem igazán válogatok, szeretek kipróbálni új dolgokat, de a legjobban a makró és portré fotózás áll hozzám közel. Az utóbbiban szerencsére feleségem támogat és szívesen modellt áll. 

 Kattints a képre a galéria megnyitásához!

Medgyesi Kornél 

I am working with EPAM for 6 years now as a software testing engineer and I started taking pictures for 5 years - I mean - with more serious gear. I evolved and experienced a lot meantime, and I always learning post processing techniques in an autodidact way via YouTube. As you can see from my gallery, I love landscape and cityscape photography, however, I would like to learn Portraiture category to extended my knowledge. Therefore, meantime I started a photographer school which will take 8 months, but after that I can willing photography sessions within Portraiture area legally.

 Kattints a képre a galéria megnyitásához!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://epam.blog.hu/api/trackback/id/tr8315613870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása