Egy tech cég kulisszatitkai

!Jingle Contest! – Keressük a LifeInTech podcast zenéjét!

2019. november 06. - KárpátiJdt

!!A felhívást töröltük. Sajnálattal olvastuk, hogy többeket kellemetlenül érintett ez az ártalmatlan ötletből indult felhívás, de megértjük a kommentelők álláspontját. Mentségünkre szolgáljon, hogy nálunk, az EPAM-nál a cégkultúra része az önkéntesség, legyen szó bármilyen programról mindig sokan jelentkeznek és nem csupán a „valamit valamiért” elv működik. Amennyiben célunk az lett volna, hogy ingyen jussunk zenei felvezetőhöz bármelyik ingyenes jingle konzervet letölthettük volna.""

Az https://anchor.fm/lifeintech  az EPAM podcast csatornája felvezető dallamot, azaz jingle-t keres a podcastjaihoz és úgy gondoltuk, hol máshol lennének a legjobb zeneszerzők, mint köztetek! Mert köztudott, hogy az informatikának van némi köze a matematikához, márpedig a matek is zene…

Pitagorasz nevéhez fűződik a történet, miszerint a matematikus, filozófus egy kalapácsműhely mellett elhaladva a négy kalapács csengését konszonánsnak, azaz szépen együttszólónak hallotta és ezt a felfedezését a kalapácsok súlya közötti összefüggéssel azonosította. Hogy a történet igaz-e arra nem derül már fény, az viszont tény és az EPAM iroda egy főre eső zenészeinek száma is ezt igazolja, hogy az informatikusok között igen sok zenészt találni. Ami nem meglepő, hiszen mind a zene keltésében, mind magában a rezgő közeg fizikai viselkedésében, és a zene lejegyzésében is rengeteg matematikailag könnyen leírható tulajdonság fedezhető fel. A zene, azaz a szép és logikus rendben sorakozó hangjegyek vonzzák a matekosokat, nem meglepő és talán innen ered a mondás is, ha egy matematikai bizonyítás „szép”, akkor nagy valószínűséggel jó is.

podcast-4209770_1920.jpg

A zenédet keressük!

A LifeInTech blog és az ugyanilyen névre hallgató podcast csatorna életében már jó pár zenész EPAM-ossal találkoztunk és beszélgettünk, a teljesség igénye nélkül Bangha Zsolti, Veres Péter vagy épp a legutóbbi podcastunk alanya, Sípos Gyula is hobbiból, de profin zenél. De sokan ismerjük jó pár kollégánk énektehetségét, a szegedi EPAM zenekar lelkes tagjait és még az is lehetséges, hogy te leszel az egyik jelentkező, aki az irodai hangszere zongorázva pihened ki egy-egy meeting fáradalmait. A fentiek alapján tehát van okunk feltételezni, hogy a segítségetekkel megtalálhatjuk a podcastunkhoz legjobban illő felvezető zenét, ha tehát zenerajongó vagy, ha zenélsz, vagy csak egyszerűen szereted a kihívásokat és szeretnél te lenni a LifeInTech podcast csatorna Jingle Contest-jének nyertese, jelentkezz!

Írj, javasolj, szerkessz olyan felvezető zenei anyagot, azaz jingle-t az EPAM podcast csatornájának, ami jól illeszkedik az IT témához, az EPAM-hoz, egyszóval a technológiához!

A nevezés egyetlen feltétele, hogy a zeneszám, amivel pályázol, legyen jogtiszta és a mi céljainkra felhasználható!

A „pályaművedet” az epam.life@gmail.com címre várjuk november 30-ig.

A beérkező zenékről a marketing csapat háromtagú zsűrije dönt, az általuk három legjobbnak ítélt alkotást pedig szavazásra bocsátjuk és ti dönthettek, melyik jingle, azaz szerző legyen a győztes.

A bejegyzés trackback címe:

https://epam.blog.hu/api/trackback/id/tr115292580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása