Egy tech cég kulisszatitkai

A marketing gyakornok egy napja

2019. október 17. - KárpátiJdt

Hidvégi Ági a Corvinus végzőse, szakdogát ír és még néhány tárgya erre az évre is maradt. Nem az a fajta lány, aki ha kevesebb a feladat, lógatja a lábát. Szeptember óta az EPAM marketing csapatának gyakornoka. Most megmutatja, hogyan telik egy EPAM-os napja.

Sződligeten lakom, innen járok be a városba, suliba, dolgozni. Reggelente kibringázom az állomásra, lerakom a bicajomat, felszállok a vonatra, ami a Nyugatiban tesz le.

2_2.JPGA munkába 10 körül érek be, heti húsz órában dolgozom, (egyébként).

A napi feladataim aszerint alakulnak, hogy mi épp a legfontosabb teendő az adott napon, miben tudok épp a leghasznosabban segíteni a többieknek. Van egy kanban táblázatom, ebben vezetem a feladataimat. Amik aztán sokfelől érkeznek, Adritól, a marketing vezetőtől, de leginkább a két marketinges kollégától, Zsófitól és Esztertől futnak be a kérések, többnyire nekik segítek a munkámmal. 

Vannak adminisztratív jellegű feladataim, mint például a számlák kezelése, nyilvántartása, utánkövetése, de a "rendes" marketinges feladataim is vannak: pl. kisebb grafikai anyagok elkészítése, ötletelés, kutatómunka. Én vagyok a 'Z-gen' a csapatban, szóval sokszor kérdezik a véleményem. Néha megírok egy-egy posztot is a céges facebook vagy insta oldalra. 

fontos_hogy_a_kave_melle_igyatok_vizet_is.JPG

Az október elég húzós hónap, mivel rengeteg eseményt szervezünk, és ezekkel  kapcsolatban nagyon sok, és sokféle feladat adódik - aki még nem szervezett ilyet, nem is tudja mennyi apró-cseprő, de annál fontosabb dolgot kell elintézni... Szóval ezekben is segítek.

munka_hosei.JPGAz egyik fontos konferencia, amin az EPAM megjelenik Crunch és Amuse konferencia, ráadásul a partit az EPAM szervezi, amiből jutott nekem is feladat, de most zajlanak a IT Night-ok (Szegeden, Debrecenben és Budapesten), itt szintén van egy sor, nekem dedikált tennivaló.

Hétről hétre változnak a feladatok, de egy-egy napon belül is kiderülhet, hogy éppen valami hirtelen felbukkanó problémának a megoldásával kell foglalkoznom.

Idén szakdolgozatot írok, már csak pár tárgyam maradt az egyetemen, így ezekkel is össze kell hangolnom az EPAM-os munkámat. Szerencsére nagyon rugalmasak a lányok, sőt, tulajdonképpen az egész munkakör nagyon rugalmas. Ha az itteni munkámat két szóval kellene jellemeznem, azt mondanám, hogy pörgős és inspiráló.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://epam.blog.hu/api/trackback/id/tr6115227580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása