Egy tech cég kulisszatitkai

Első EPAM Budapest Mobile Meetup

2014. november 21. - EPAM

 

Október 15-én zajlott le az első EPAM Budapest Mobile Meetup - és mondhatni egész jól sikerült :). Két előadás volt a meetupon, Csanády István és Marinov Iván előadásában, mindketten profi előadónak bizonyultak - köszi nektek srácok! A Mobile Meetup az Epam berkein belül már 2014 március óta majdnem minden héten megrendezésre került - nagyon sok jó témában adtak elő a kollégák Windows Phone, Android és iOS-ről minden mennyiségben, illetve Xamarin-ról, PhoneGap-ről, de sok más IoT témát is érintettünk mint például a Raspberry PI, Netduino vagy a Spark.io. 

 

A meetupon két prezentáció volt. Az elsőt Csanády István (Founder at Shapr) tartotta "Négy nyelv, egy app - C, C++, Objective-C, Swift egy projektben" címmel, ahol a Shapr alkalmazás architektúrájába engedett beletekinteni és nagyon jó optimalizációval kapcsolatos dolgokról is hallhattunk. Második előadóként Marinov Iván (Software Engineering Team Lead @ Epam Systems) lépett fel - ő a "QT: Platform független megoldás mobil alkalmazás fejlesztésre" című előadásával a QT egyszerűségére, könnyedségére világított rá ahol megláthattuk milyen egyszerű akár mobil alkalmazásokat is készíteni ezzel a megoldással. 

 

A kötelező pizzás befejezés után a csapat egy része átvándorolt a Grund-ra a látottakat megbeszélni, illetve sör- és borfogyasztás mellett több-kevesebb sikerrel csocsóban villantani :) ...

 

Ezúton is köszi mindenkinek aki eljött!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://epam.blog.hu/api/trackback/id/tr476918863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása