Egy tech cég kulisszatitkai

Kapu az EPAM-os karrier felé, avagy minden, amit tudni akartál a Junior Front-End Online Programról

2021. február 06. - Kárpáti Judit

Március elsején indul az EPAM teljesen új képzése, a Junior Front-End Online Program, kifejezetten azoknak, akik már rendelkeznek némi programozási előismerettel, ám szeretnék jobban beleásni magukat a témába és specifikus, piacképes tudásra szert tenni.

„Sok a tehetséges jelölt, akik képességeik birtokában sem feltétlenül találják meg az utat a nagy cégekhez, hiszen ezeknek elég specifikus elvárásaik vannak a tudást és a tapasztalatot illetően. Ez a képzés pont abban tud segíteni, hogy azt a tudást nyújtja, amire szüksége van egy front-end fejlesztőnek az EPAM-nál.” – összegzi rögtön a lényeget Győri Judit, Head of Growth and Development.

gyori_judit_blog.png

A belépő

A  2021. február 14-e, éjfélig beérkezett jelentkezések alapján a jelöltek kiválasztása február második felében történik. A jelentkezőknek fontos tudni, hogy mivel a program angolul zajlik, ezért a legalább középszintű nyelvtudás feltétele a részvételnek. Először egy angol tesztet kell kitöltenie a jelölteknek, majd pedig egy olyan problémamegoldási és alapprogramozási készségeket felmérő feladatlapot, ami programozási nyelvtől teljesen független. "Először egy angol tesztet kell kitöltenie a jelölteknek, majd pedig egy Front-End (alap szintű JavaScript, HTML, CSS) tudást felmérő tesztet. Ha pedig ez a két teszt sikerül, akkor egy rövid beszélgetés következik az egyik toborzó kollégánkkal, melynek célja, hogy kiderüljön, ki is van a név mögött, milyen személyiség, mik a motivációi arra, hogy bekerüljön ebbe a programba.” – ismerteti Győri Judit a folyamatot. A teszteket online kapják meg a jelentkezők és azok kiértékelése után a rövid, szintén online interjúk alapján a kiválasztott csoporttal márciusban indul a program.

A képzés

A képzés ingyenes, rövid és fókuszált: a három hónap során heti háromszor vesznek majd részt webináriumokon, valamint elméleti és gyakorlati feladatokat fognak megoldani azok, akik szeretnének Front-End fejlesztőként dolgozni a jövőben. "Az ütemezést és a programot is oly módon építettük fel, hogy az egyetem vagy munka mellett is elvégezhető legyen, olyanoknak is lehetőséget jelentsen, akik esetleg karrierváltáson gondolkodnak. Az előadások az esti órákban lesznek, a gyakorlati és elméleti feladatok megoldására pedig mindenki egyéni időbeosztása szerint szánhat időt. "Mindenképpen szeretném kiemelni olyanok jelentkezését várjuk, akik ebben az időszakban ténylegesen tudnak fókuszálni, hiszen hetente legalább 15-20 óra időráfordítás szükséges ahhoz, hogy valaki sikeresen abszolválja a képzést. Aki elegendő időt és energiát tud fordítani a tanulásra, annak ez a program kaput nyithat az EPAM-os karrier felé.” – mondja Győri Judit.

További információ és jelentkezés a Junior Front-End Online Programra

Hallgasd meg a témában készült Mi fán terem a Junior Front-End Online Program? podcastunkat is!

Maradtak még kérdéseid?

Várunk február 11-én 17:30-kor kezdődő meetupunkra, ahol kérdéseidet is felteheted, így kiderül Minden, amit a Junior Front-End Online Program-ról tudni akartál 

A bejegyzés trackback címe:

https://epam.blog.hu/api/trackback/id/tr6316416544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása