Egy tech cég kulisszatitkai

EPAM Garázs: ahol a hobbink az innováció

2019. március 06. - VGeri

Már megszokhattátok, hogy nálunk nem lehet unatkozni, mert mindig kitalálunk valamit. Ilyen az EPAM Garázs is, amit néhány kollégánk álmodott meg. EPAM-osok, jövőbeli kollégáink, ez most kivételesen Nektek szól!

Szeretettel várunk minden jelenlegi és jövőbeli kollégát a budapesti irodában,  az EPAM Garázsban! Egy hely, ahol megtalálhatod az érdeklődésedhez megfelelő eszközöket, legyen szó számítógépekről, technológiáról, tudományról, digitális vagy elektronikus művészetről! Találkozz és oszd meg tudásod kollégáiddal és alkossatok közös projekteket!

Hogyan indult az EPAM Garázs története?

Az EPAM Garázs 2016 végén indult, a budapesti iroda nyolc kollégájának ötlete alapján, akik mindig is szerettek volna egy olyan helyet, ahol kedvükre barkácsolhatnak együtt egy kis zajongás és rendetlenség ellenére is. Ahogy egyre több robot és eszköz született a “Garázsban”, úgy nőtt az érdeklődés a többi EPAM-os körében is – mindez odáig jutott, hogy a vállalat menedzsmentje kiválasztott egy szeparált helyiséget a bővítéshez.

Amire büszkék vagyunk!

Az EPAM Garázs csapatának egyik zászlóshajója az a 3D nyomtató, amely mindössze 2 hónap alatt készült. A nyomtatót a legapróbb részletekig, alkatrészről alkatrészre a csapat saját kezűleg készítette el az alap munkaórákat követően. A megszerzett tapasztalatoknak köszönhetően a terv, hogy további négy, még hatékonyabban és jobban működő nyomtató készüljön a közeljövőben. Ha Ti is szeretnétek a lehető legalaposabban megismerkedni a 3D nyomtatással, csatlakozzatok a csapathoz!

A csapat fejlesztési lendülete azonban nem állt meg ennyiben, hiszen elkészítettek egy plotter és egy polargraph rajzgépet is. Ezek az eszközök nagyban hozzájárultak az EPAM marketing tevékenységéhez, hiszen segítségükkel látványosan lehet bemutatni az EPAM-ot is a konferenciákon, rendezvényeken.

Hogyan tovább!?

Tekintettel a csapat dinamizmusára és kreativitására az EPAM Garázs ma már egyre több kolléga számára kínál izgalmas lehetőséget, ráadásul külsősök számára is betekintést enged a tervezés és gyártás csodáiba: a Garázs csapata szívesen tart nyílt napot az iskolai csoportoknak, ügyfeleknek, érdeklődőknek is.

Neked ajánljuk, ha…

  • … érdekel az IoT, a robotika és a technológia minden területe!
  • … meg akarod mutatni az ügyfeleidnek a legújabb innovációs eszközöket és lehetőségeket!
  • … EPAM-os, tudós vagy csak épp nyitott vagy a technológia irányába!
  • … (még) nem vagy EPAMer, de érdekel a robotika, a tervezés és az alkotás!
  • … szeretnél a szakértőktől tanulni!
  • … érdekel az EPAM világa!

A lényeg: legyél érdeklődő vagy profi, az számít, hogy CSATLAKOZZ!

Mert te sem akarhatsz kimaradni ilyen menő dolgokból… Keresd fel weboldalunkat: https://careers.epam.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://epam.blog.hu/api/trackback/id/tr5514222017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása