Egy tech cég kulisszatitkai

Kapcsolódj az örömhöz, az „adni jó” öröméhez! – Segítő linkgyűjtemény a Community-Z oldalonn!

2020. december 11. - Kárpáti Judit

Otthon vagyunk, ki-ki, a maga asztala mellett, külön, mégis egymással a gépeinken keresztül kapcsolódva. Létrejön így is, pont az, amit együtt, egy szobában, egy épületben, közösen alkotunk.  Most kicsit másra hívunk, mást alkotunk, együtt másoknak valami mást adunk. Idén otthonról, egyenként, mégis, mint szoktuk, ugyanúgy közösen adunk. Ha adni jó, segítő közösséget szervezni, ezáltal segíteni, még jobb!
miki.png

 Amikor azokkal a szervezetekkel, akiket most csokorba gyűjtöttünk, egy-egy projekt során együtt dolgozunk, rengeteget tanulunk tőlük. A segítő alapítványok, szerveződések olyan dolgokat vállalnak ügyükként, melyet egyenként, egyedül valószínűleg nem tennénk, tehetnénk meg. Kijárni, megtalálni az utakat, hogyan és kinek, miként a legjobb az adományozás, a segítségük nélkül nehezen menne. De, amikor aztán egyénként veszünk részt ezekben a kampányokban, mégis hozzá tehetünk a közös ügyhöz. Kialakul egy közösség, a segítők közössége, aminek részei leszünk és a miénk lesz az érzés, hogy adni jó, együtt, közösen, még jobb.

 Összegyűjtöttük azokat a szervezeteket, akikkel együtt dolgoztunk, akik szervezetté teszik a segítségnyújtást, a listában található alapítványokról és az általuk szervezett gyűjtésekről pedig bővebben is olvashattok, hogy könnyebb legyen a döntés, kinek szeretnétek segíteni. Várjuk egyúttal az ötleteiteket is az oldalon, dobjátok be ti is a közösbe, szerintetek, kiknek jöhet jól a segítség, egész évben vagy most, decemberben!

Együtt többet tehetünk, segítsünk azoknak közösen, akiknek a legnagyobb szüksége van rá!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://epam.blog.hu/api/trackback/id/tr9616328284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása